Contul Meu (0) Produse Finalizare Comanda
Panama Hat - Tonak Imagine magazin Banner 13 Palarii de vara Tonak
Cum cumpar
Selectati produsele dorite si apoi adaugati-le in cos apasand butonul  Cumpara aflat pe pagina fiecarui produs. Apoi  apasati butonul  Produse , unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Inapoi la cumparaturi.

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizare comanda. In cazul in care sunteti  client nou, va trebui sa alegeti obtiunea Persoana fizica sau Persoana juridica, dupa caz, completand formularul de inregistrare prezent in pagina dupa
ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate. Finalizarea comenzii este valida in momentul in care primiti prin e-mail factura proforma.
Palarii.eunomia.ro este un magazin exclusiv online. Tot ce se vinde din acest magazin se face prin intermediul internetului, al telefonului si al curierului.

Pentru informatii suplimentare si preluare comenzi telefonice va rugam sa ne contactati la urmatoarele date:


Informatii comenzi:
                 
     Telefon:   +40 359 237 465

      E-mail : office@eunomia.ro

Program relatii clienti:   Luni-Vineri : 10: 00 - 16:00
                                          Sambata     : 10: 00 - 12:00Comenzile plasate online au prioritate fata de comenzile telefonice.
In aceasta perioada este mai aglomerad ca de obicei si s-ar putea sa nu rasp
undem la toate apelurile dumneavoastra. Pentru mai multa operativitate plasati comanda online .
Comenzile plasate pana la ora 16 vor fi expediate in aceeasi zi.


Nu exista posibilitatea de a face cumparaturile la sediul firmei.  Suntem o firma care practica vânzarea la distanta, prin urmare vânzarea se poate realiza numai prin expediere.

Nu ai aflat raspunsul la intrebarea ta ? Nicio problema. Te rugam sa completezi formularul in sectiunea " CONTACT ". Vei primi un raspuns in maximum 24 de ore.

Campurile marcate cu * sunt necesare pentru ca noi sa iti putem raspunde. Iti multumim!Va rugam sa nu utilizati adresele de e-mail destinate clientilor sau potentialilor nostri clienti pentru a ne trimite oferte comerciale. Aceste e-mail-uri vor fi considerate SPAM si tratate ca atare.


In cazul in care localitatea in care doriti sa se livreze coletul nu se regaseste in aria de acoperire a  firmei de curierat rapid , este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transpor pentru a evita neplaceri cauzate de un cost prea ridicat.