Contul Meu (0) Produse Finalizare Comanda
Panama Hat - Tonak Imagine magazin Banner 13 Palarii de vara Tonak
Cum platesc

Puteti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie. Nu exista nicio taxa suplimentara fata de suma totala care a fost confirmata pe mail si telefonic. Deci platiti cash curierului, cand pachetul este acasa la dvs.


                                                                                      

  Barbatii incearca stiluri noi, look-uri noi, in zona fashion si tocmai de aceea pe segmentul accesoriilor barbatesti vanzarile au crescut simtitor în ultimii ani.

O palarie de calitate care se potriveste perfect este unul dintre articolele vestimentare care îti pun cel mai bine în evidenta calitatile.  Orienteaza-te catre o palarie TONAK , de calitate din lâna  pentru ca are puterea de a pastra caldura si poate ca vei arata cu adevarat deosebit.

Tonak A.S. ,Cehia este unul dintre cei mai mari si recunoscuti producatori de palarii. Experienta de peste 200 de ani in domeniu garanteaza excelenta in calitatea produsului. Calitatile materiei prime asigura o protectie sporita impotriva vremii rele, ploii si a radiatiilor solare. Palariile Tonak sunt executate manual si  se conformeaza  tendintelor actuale in materie de accesorii office si  de vanatoare.